+45 7025 0062
Bookmark and Share

Den Gode Cirkel giver dig en mere fordelagtig forsikring

Idéen bag forsikring er enkel: Mange mennesker går sammen om at dele risikoen. Alle betaler lidt, så den, der bliver udsat for en skade, får den dækket af fællesskabet. Derfor er det allervigtigste at være i godt selskab – med folk, der tager vare på deres ting. Så bliver præmien lav, serviceniveauet stiger, og alle bliver glade.

Derfor indgår WaterCircles en aftale med sine kunder: Du skal have været skadefri de seneste tre år, samle dine forsikringer hos os og anbefale os tre af dine venner. På denne måde sikrer vi os kunder, der får færre bilskader og vandskader end andre og mister færre ting på ferien end andre. Det er ikke en teori. Vi ved, at det er sådan.

Vi sparer penge ved at få nye kunder gennem personlige anbefalinger fra eksisterende kunder. Vi køber ikke dyre reklamer. Vi leder ikke på må og få. Vi kontakter folk, som vores kunder kender og stoler på.

Hvis du er med på denne aftale, får du en mere fordelagtig skadeforsikring. Vi giver dig op til 30% ekstra rabat på dine forsikringer og du får altid en hurtig og personlig service. Når du ringer til os svarer vi indenfor 30 sekunder.

Sådan har vi på få år fået over 50.000 gode kunder i Danmark, Norge og Sverige. Vi kalder det Den Gode Cirkel.

PS. Selv forsigtige mennesker får af og til en skade. Så giver vi god opfølgning og rådgivning om miljøsmarte reparationer. Vores klode er nemlig et kredsløb. Den har også brug for gode cirkler, der spreder sig. Deraf vores navn. WaterCircles.

Se filmen om Den Gode Cirkel [video_lightbox_youtube video_id=”loTywRFgrus&rel=0″ width=”960″ height=”720″ anchor=”her.”]

Ring til mig på telefonnummer:

Navn:

Kontakt mig venligst mellem: