+45 7025 0062
Bookmark and Share


En forsikring så banebrydende, at du smiler i årevis

Bliver dit hus ramt af en skade, betaler det sig nu for alvor at vælge miljørigtige udbedringer og tænke langsigtet. Ofte er dette dyrere for dig at få foretaget, men det er det ikke mere. Vores tilvalgsforsikring MiljøExtra Hus dækker nemlig merudgiften!
Ikke nok med at vi betaler merudgiften på de særlige miljørigtige udbedringer, du får også  personlig miljørådgivning med til dit projekt. MiljøExtra Hus er et tilvalg til din eksisterende husforsikring, og den indeholder både storskade- og hvidevaredækning. Du får det bedste for dig, dit hjem og miljøet, når skaden er sket. Eneste krav er, at du allerede har en husforsikring – enten hos os eller hos et andet forsikringsselskab i Danmark.

Eksempler på miljørigtige udbedringer

Har dit hus været ude for en stor brand, kan løsningen være, at de skadede ruder bliver erstattet med energirigtige ruder, at olieopvarmningen udskiftes med jordopvarmning, og at der anvendes FSC- og Svanemærkede produkter. Hvis en af dine hårde hvidevarer bliver totalskadet, erstatter vi naturligvis merudgiften til at få markedets mest energibesparende alternativ.

Pris

kr. 429,- pr. år

Ring 70 25 00 62 eller udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op for en snak om miljørigtige forsikringer.