+45 7025 0062
Bookmark and Share

Miljøsmart skadehåndtering

Vi tager aktivt del i at forbedre miljøet, og samtidig sikrer vi dig en konkurrencedygtig forsikring. Det kalder vi miljøsmart.

Når du skal have dine skader repareret stræber vi efter at vores indkøb og reparationsmetoder er så miljøvenlige som muligt. Det gør vi ved at prioritere leverandører, der er fordelagtigt certificerede eller på anden måde kan vise, at de har et etableret og struktureret miljøarbejde på plads.

Miljøsmart i individuelle sager
I forbindelse med udbedring af skader har vi oplagte muligheder for at bidrage til en bæredygtig fremtid og et bedre miljø. Det kan være ved at anbefale specifikke miljøvenlige reparationsmetoder eller gøre brug af særlige genbrugsmaterialer. Det kan også være ved at forære dig en cykel i stedet for at skaffe en lånebil, hvis det giver bedst mening – eller på andre måder udbedre en skade sådan, at du føler dig yderst tilfreds, imens vi passer på miljøet. Vi stræber derfor efter at samarbejde med leverandører og andre samarbejdspartnere, der selv har et aktivt miljøprogram.

Vi vil også arbejde med vores øvrige direkte miljøpartnere for at udvikle og påvirke leverandører, kunder og ansatte til aktivt at tage stilling til og deltage i miljøforbedrende tiltag.

Ring til os, vi sidder klar ved telefonen til at give dig en gratis gennemgang af dine forsikringer.