+45 7025 0062
Bookmark and Share

Om os

Forsikring skal vi alle have. Når du tegner forsikring gennem WaterCircles bestemmer du selv, hvem af vores partnere, der skal modtage din andel af donationen.

WaterCircles er et nemt valg for at give bedre vilkår til miljøet og flere ressourcer til humanitært arbejde. Det koster nemlig ikke noget ekstra at donere penge via din årlige betaling for dine forsikringer – og det er tilmed enkelt at skifte til WaterCircles. Vi ønsker at samle så mange som muligt, der sammen med os vil være aktive for at skabe et bæredygtigt samfund.

Hvert år udbetales tusindvis af milliarder fra forsikringsselskaber – og det alene i Europa. Disse penge går til nye indkøb, reparationer og forbrug. Hos WaterCircles hjælper vi dig med at udbedre dine skader på en effektiv og miljøsmart måde. Vi har valgt at søge forskellige samarbejder med eksperter inden for flere fagområder – f.eks. leverandører og partnere, der aktivt arbejder for miljøet og dermed har knowhow og produkter/ydelser, som kan være med til, at du sammen med os kan handle miljøvenligt, også når der er tale om skader, der skal udbedres.

Har du brug for hjælp og rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nikolaj Petersen, Adm. direktør
WaterCircles Danmark A/S