Rejseskade

Assistance i udlandet ved akut sygdom/tilskadekomst på ferierejsen

Har du brug for assistance i udlandet ved akut sygdom/tilskadekomst under din ferie, bedes du ringe til SOS International på telefonnr. +45 7010 5050.

 

Afbestilling

Vi har brug for følgende information før du anmelder afbestilling:

  • Skriftlig dokumentation på hvad du får refunderet/ikke refunderet fra flyselskab, rejsearrangør, hotel, udlejer osv. Kontakt altid disse først. Såfremt du vælger at ombooke rejsen har vi brug for dokumentation for gebyret på ombookingen.
  • De aktuelle ubenyttede billetter, hotelbekræftelsen eller bekræftelse på lejeaftale.
  • Dine kontooplysninger.
  • Hvis rejsen er betalt med kreditkort beder vi om at der vedlægges en bekræftelse, hvoraf det fremgår at rejsen er trukket på dette kort (kontoudskrift fra banken).

 

Andre skader

Har du brug for akut assistance ved skade på din bygning eller dine ting, fx. ved brandskade eller andre typer af skader, skal du ringe til vores danske alarmcentral på telefonnr. +45 7026 9323. Alarmcentralen har døgnåbent alle ugens dage.

 

Klagemuligheder

Vi bestræber os altid på, at vores kunder får en god og korrekt rådgivning og behandling. Det kan dog ikke undgås, at kunden og WaterCircles i visse tilfælde er uenige om, hvad kunden er berettiget til eller kan forvente. WaterCircles gør sig altid umage for at føre en åben dialog, som hurtigt kan afklare eventuelle misforståelser og sikre, at sagsbehandlingen igen kan forløbe normalt.

Hvis der opstår uenighed mellem dig og WaterCircles om forsikringen eller en skadesag kan du klage til WaterCircles´ klageansvarlige enten pr. brev eller via post@watercircles.no.

Hvis sagen fortsat ikke er muligt at afklare ad denne vej, kan du efterfølgende rette henvendelse til:

Ankenævnet for Forsikring

Anker Heegaards Gade 2

1572 København V.

Tlf: 33 15 89 00

www.ankeforsikring.dk