Ud at rejse eller bilferie i udlandet?

Rejsekort

Skal du ud og rejse er det vigtigt at sikre dig. Med en rejseforsikring er du og din husstand økonomisk sikret, hvis I skulle være så uheldige at blive ramt af akut sygdom eller komme til skade på rejser til udlandet. Tjek derfor venligst inden afrejse, hvorvidt du har tegnet den rigtige rejseforsikring til netop den rejsetype, som du står foran. 

 

Det røde og det grønne kort

Husk altid ved kørsel i udlandet det grønne og røde kort – så har du vigtige kontaktoplysninger lige ved hånden, hvis du skulle få problemer.

Det grønne kort

Det grønne kort er dit bevis for, at dit køretøj er lovpligtigt ansvarsforsikret. I mange europæiske lande er det grønne kort i princippet ikke længere nødvendigt at medbringe, men ofte giver det en større følelse af tryghed på turen at medbringe det for alle tilfældes skyld.

Som kunde i WaterCircles kan du enten downloade det grønne kort selv her på siden – eller du kan bestille det hos os og få det leveret med posten. Hvilken metode du anbefales at vælge, afhænger af det/de land/lande som du agter at besøge.

I disse lande skal du altid bestille det grønne kort og kan ikke printe det selv:

Albanien, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldavien, Montenegro, Rusland (indtil Uralbjergene), Serbien, Tunesien, Tyrkiet og Ukraine.

Ved kørsel i disse lande er det forsat vigtigt, at du altid medbringer det originale grønne kort, da de pågældende lande forlanger det. Hvis du er kunde hos WaterCircles og skal køre i disse lande, kan du bestille det grønne kort via vores kundecenter på tlf. +45 7025 0062.

Det røde kort

Har du en kaskoforsikring på din bil giver det røde kort adgang til hjælp i udlandet fra SOS International i henhold til det røde korts dækning. Det betyder at du har mulighed for at få assistance ved færdselsuheld eller driftsstop i udlandet. På SOS Internationals hjemmeside kan du se, hvilke lande som er dækket.

Det er dog ikke længere nødvendigt at medbringe selve kortet. Du kan nøjes med dit køretøjs registreringsnummer og telefonnummeret til SOS International: +45 7010 5052.

Vi anbefaler dog at downloade SOS' app på din smartphone inden afrejse:

Hent SOS' app til iPhone

Hent SOS' app til Android

 

 

Her er en liste over alle vores vilkår og betingelser:

Ulykkesforsikring-vilkår.pdf

 

Rejseforsikring-vilkår.pdf

 

Personbilforsikring vilkår.pdf

 

Husforsikring-vilkår.pdf

 

Hundeansvarsforsikring-vilkår.pdf

 

Familieforsikring-vilkår.pdf